ΑΡΧΙΚΗ

ΤΟ ΙΑΣΕΙΟ

ΤΜΗΜΑΤΑ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

                       

 

 

 

 

Το Πρότυπο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ, το ΙΑΣΕΙΟ, έχει σαν στόχο την προσφορά υπηρεσιών υγείας κυρίως στους δημότες της Καλαμαριάς, Πυλαίας, Πανοράματος, Χορτιάτη και όχι μόνο.

Το ΙΑΣΕΙΟ πρότυπο ιδιωτικό πολυιατρείο δημιουργήθηκε για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, τον προληπτικό έλεγχο και τη διάγνωση παθήσεων με σύγχρονες ιατρικές και επιστημονικές μεθόδους.

Το ΙΑΣΕΙΟ λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή) με ραντεβού από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 20.30 το βράδυ. Για να κλείσετε το ραντεβού σας παρακαλώ τηλεφωνήστε τις ίδιες ώρες στο τηλέφωνο 2310342380.

Το πολυιατρείο βρίσκεται στην οδό Τζ. Κέννεντυ 115Β, αμέσως μετά το Αμερικανικό Κολλέγιο, ανεβαίνοντας στο δρόμο του Πανοράματος αριστερά και διαθέτει ζηλευτές υποδομές μέσα σε ένα κτίριο υψηλών προδιαγραφών, το Πολιτιστικό Κέντρο «Γ. & Χ. ΚΡΑΣΣΑ».

Στο ΙΑΣΕΙΟ λειτουργούν 12 τμήματα - ειδικότητες.

 

Το ΙΑΣΕΙΟ δεν είναι, προς το παρόν τουλάχιστον, συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ, εκτός από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο, το οποίο δέχεται παραπεμπτικά του ΕΟΠΥΥ. Όμως, έχουμε θέσει σαν στόχο, επειδή όλοι όσοι εργάζονται στο ΙΑΣΕΙΟ συνειδητοποιούν την κρισιμότητα των καιρών και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συντοπίτες μας, οι χρεώσεις μας να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικές για τους αρρώστους μας και πάντοτε με γνώμονα την κοινωνική αποστολή μας. Επίσης, υπάρχουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οι οποίες βοηθούν πάρα πολύ άτομα με περιορισμένη οικονομική δυνατότητα. Όλοι οι γιατροί του ΙΑΣΕΙΟΥ μπορούν να δώσουν παραπεμπτικά και συνταγές του ΕΟΠΥΥ.

Ένας άλλος επίσης σημαντικός στόχος του ΙΑΣΕΙΟΥ είναι η εκπαίδευση των συνδημοτών μας σε καίρια προβλήματα πρωτοβάθμιας υγείας με την οργάνωση ημερίδων, ειδικών διαλέξεων, προβολή video κλπ.

Ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα είναι ότι διαθέτει υπαίθριο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης 100-120 αυτοκινήτων και έναν υπέροχο υπαίθριο κήπο - αναψυκτήριο για το καλοκαίρι ενώ για τους χειμερινούς μήνες λειτουργεί εντός του κτιρίου café bar, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του ή το αναψυκτικό του ενώ περιμένει είτε για τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, είτε ένα φιλικό του πρόσωπο που θα εξετασθεί.

Ειδικά προγράμματα παροχών για παρακλινικές εξετάσεις θα αναρτώνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην ιστοσελίδα μας και παρακαλούμε όλους τους φίλους του ΙΑΣΕΙΟΥ να ενημερώνονται συχνά, είτε με άμεση επαφή με την γραμματεία του πολυιατρείου, είτε μέσω διαδικτύου.

Επίσης, μετά την πρώτη επίσκεψη στο ΙΑΣΕΙΟ και εφόσον επιθυμείτε να συνεχίσετε να εξετάζεσθε στα διάφορα τμήματα αυτού σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ, η οποία και σας δίνει έκπτωση 10% σε όλες τις παρακλινικές εξετάσεις που εκτελούνται σ' αυτό. Ζητήστε την από την γραμματεία του ΙΑΣΕΙΟΥ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΡΧΙΚΗ

ΤΟ ΙΑΣΕΙΟ

ΤΜΗΜΑΤΑ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ