ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Δευτέρα με Παρασκευή

09.00 - 20.30

 

2310-342380

2310-309351

                                       

 info@iaseio.gr

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Τζων Κέννεντυ 115Β

Πυλαία - Θεσσαλονίκη

Τ.Κ. 55535

 

 

ΣΤΑΣΗ ΟΑΣΘ:

Εκπαιδευτήρια Απόστολος Παύλος

Αστικό Νο. 58

oasth.gr

 

 

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΓΑΠΙΔΟΥ

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

 

Η Αλεξάνδρα Αγαπίδου είναι Αιματολόγος με εξειδίκευση σε θέματα πήξης και ειδική σε θέματα Αιμοσφαιρινοπαθειών.

Κατάγεται από την Κατερίνη.

Έκανε την υπηρεσία υπαίθρου στο Κ.Υ Λιτοχώρου και την ειδικότητα στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών (Παθολογία) και στην Β’ Προπαιδευτική Κλινική του Ιπποκρατείου στην Θεσσαλονίκη (Αιματολογία).

Υπηρέτησε για ένα έτος ως επικουρικός ιατρός στο Τμήμα Αιμοδοσίας, του Γενικού Νοσοκομείου Άγιος Παύλος, στην Θεσσαλονίκη.

Είναι απόφοιτος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το London Metropolitan University με Θεμα: Blood Science- ΜSc και υποψήφια Διδάκτωρ του ΑΠΘ με θέμα την Μελέτη των Αγγειογενετικών Παραγόντων σε ασθενείς με Αιμορροφιλική Αρθροπάθεια.

Έλαβε υποτροφία από την Ελληνική Αιματολογική Εταιρία για εξειδίκευση σε θέματα Θρόμβωσης και Αιμορροφιλίας στο διεθνούς φήμης νοσοκομείο Royal Free, στο Λονδίνο, και συγκεκριμένα στο τμήμα Katharine Dormandy Haemophilia and Thrombosis Centre (KDHT).

Συνέχισε να εργάζεται στο ίδιο νοσοκομείο μετά το πέρας της ετήσιας υποτροφίας για άλλα 2 έτη, ως Clinical and Research Fellow όπου είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε πρωτοποριακά Clinical Trials και να παρακολουθεί ασθενείς στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία της κλινικής.

Εργάστηκε αρχικά ως έμμισθη Specialist Registrar και στην συνέχεια ως Consultant στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Homerton του Λονδίνου, που αποτελεί Κέντρο Αιμοσφαιρινοπαθειών στο Ανατολικό. Λονδίνο, για τρία έτη.

Διατηρεί την πλήρη άδειά της για εξάσκηση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα είναι επιστημονική συνεργάτης της Β Προπαιδευτικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο ΙΑΣΕΙΟ Πρότυπο Ιδιωτικό Πολυιατρείο.

Έχει συγγράψει δημοσιεύσεις για ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ελληνικών και διεθνών συνεδρίων.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?