ΑΡΧΙΚΗ

ΤΟ ΙΑΣΕΙΟ

ΤΜΗΜΑΤΑ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΝΟΥ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

 

IASEIO_LOGO_TEL.jpg

 

ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΝΟΥ & ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ

 

 

 

 .pngΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΝΟΥ

Υπεθυνος ιατρς: Απστολος Μητργκας MD, Αναισθησιολγος

Βιογραφικ

 

Ο Πνος αποτελε την κυρα αιτα για την οποα νας νθρωπος αναζητ ιατρικ συμβουλ. Στις περισστερες των περιπτσεων εναι οξς, παροδικς και τελικ παει.
Σε κποιες περιπτσεις ο οξς πνος εναι δυνατν να μετατραπε σε Χρνιο Πνο (συνθως ταν διαρκε για πνω απ τρεις μνες). Αποτελε να πολυσνθετο βιοψυχοκοινωνικ φαινμενο με ολονα και αυξανμενη συχντητα και μεγλη εππτωση στην Ποιτητα Ζως του ασθενος και των οικεων του.

 

Η διαχεριση του Χρνιου Πνου εναι πολπλοκη και μπορε να προκαλσει περισστερο κακ παρ καλ, αν δεν παρχεται απ να ειδικ Ιατρ Πνου.
Η εμπειρα αυτ εναι απαρατητη για την ολοκλρωση μιας συνολικς αξιολγησης και διγνωσης για την καθοδγηση της θεραπεας.

 

Πολλ απ τα φρμακα που χρησιμοποιονται για τη θεραπεα του πνου εναι ισχυρ μπορε να αλληλεπιδρον με λλα φρμακα, κτι που μπορε να αποβε επιβλαβς αν δεν χορηγονται απ ιατρ με κατλληλη εκπαδευση.

Ο εξειδικευμνος Ιατρς Πνου θα συνεργαστε μαζ σας καθς και με λλους επαγγελματες υγεας τσι στε να σας παρχει μια πλρως εξατομικευμνη θεραπεα

 

ΣΥΝΗΘΗ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΧΡΟΝΙΟΥ ΠΟΝΟΥ:

 

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΟΥ ΠΟΝΟΥ

 

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ο βελονισμς αποτελε αναπσπαστο μρος της παραδοσιακς κινζικης ιατρικς με αναφερμενη ηλικα περ τα 3000 τη.

 

Σγχρονες νευροφυσιολογικς μελτες χουν καταδεξει τη θεραπευτικ δρση του βελονισμο σε πληθρα παθολογικν καταστσεων
Ο βελονισμς αποτελε μια ολοκληρωμνη θεραπευτικ παρμβαση, που στοχεει στον νθρωπο ως σνολο και χι μνο στο σμπτωμα. Τα αποτελσματ του εναι αθροιστικ και χουν μακροπρθεσμη δρση.
Τυγχνει ευρεας αποδοχς απ την διεθν ιατρικ κοιντητα ως συμπληρωματικ αυτοτελς θεραπευτικ μθοδος. χει εισαχθε στο σστημα υγεας αρκετν χωρν ως αναπσπαστο τμμα της σγχρονης καθημερινς θεραπευτικς πρακτικς

 

Δεν ρχεται σε αντθεση με την κλασικ ιατρικ θεραπευτικ αλλ την συμπληρνει και συνδυζεται με αυτ.

 

Η θεραπεα με βελονισμ αποτελε μια απλυτα εξατομικευμνη μθοδο.
Ο σχεδιασμς της βασζεται σε μια εκτεν διαδικασα, η οποα σχετζεται με την εκστοτε πθηση, το υπλοιπο ιατρικ ιστορικ, τη φαρμακευτικ αγωγ, τις διατροφικς συνθειες, την ψυχολογικ κατσταση και τον τρπο διαβωσης του θεραπευμενου.

 

Κθε βασικ σχμα θεραπεας αποτελεται απ να κκλο αλλεπλληλων συνεδριν βελονισμο. Ο ακριβς αριθμς εξαρτται απ διφορους παργοντες με βασικος το εδος, τη βαρτητα και την χρονιτητα του προβλματος.

 

ταν εκτελεται απ εξειδικευμνο Ιατρ, ο βελονισμς αποτελε μια μθοδο απλυτα ασφαλ, χωρς αντενδεξεις και παρενργειες.
Η σγχρονη τεχνολογα χει επιτρψει την κατασκευ πολ λεπτν βελονν, γεγονς που καθιστ την εφαρμογ εντελς ανδυνη, τσο στε να χρησιμοποιεται ευρως και σε παιδι.

 

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ

 

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Ο Βελονισμς αποτελε Ιατρικ Πρξη, η οποα πρπει να ασκεται απ ΙΑΤΡΟΥΣ με ειδικτητα και κατλληλα εκπαιδευμνους. Η εφαρμογ του απ τομα που δεν πληρον τις παραπνω προποθσεις, συνιστ αδκημα και δικεται απ το νμο.

 

 

 

 

 

FACEBOOK.png

 

 

ΑΡΧΙΚΗ

ΤΟ ΙΑΣΕΙΟ

ΤΜΗΜΑΤΑ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ