ΑΡΧΙΚΗ

ΤΟ ΙΑΣΕΙΟ

ΤΜΗΜΑΤΑ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ

Δευτεραίου Κ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

                                                                                                                          

IASEIO_LOGO_TEL.jpg

 

 

 

 

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, Ρευματολόγος

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ.jpgΑπόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ το 2003.  Έλαβε ειδικότητα στη Ρευματολογική κλινική του ΓΝΝ ΚΑΤ (01/08/2011- 31/07/2015) με παρακολούθηση του έργου της κλινικής, τα τακτικά εξωτερικά ρευματολογικά ιατρεία καθώς και τα ιατρεία της οστεοπόρωσης σε συνεργασία με το Ερευνητικό Κέντρο Μεταβολισμού των Οστών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έλαβε Μεταπτυχιακό στην Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία το 2009.

Υποψήφια Διδάκτωρ Α.Π.Θ.

 

ΚΛΙΝΙΚΗ / ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η κα Κλεοπάτρα Δευτεραίου - Γωγάκου αφού εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου ακολούθησε ειδίκευση Παθολογίας. Αργότερα ειδικεύτηκε και στη Ρευματολογία.

Αναλυτικότερα:


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η κα Κλεοπάτρα Δευτεραίου - Γωγάκου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. το 2003. Ολοκλήρωσε στο ίδιο πανεπιστήμιο τις πρώτες μεταπτυχιακές σπουδές της στην Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία - κατεύθυνση κλινικής έρευνας το 2009.
 

Παρακολουθεί δεύτερο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιστημών Υγείας - Διοίκηση Μονάδων Υγείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π. και έχει ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία το πρώτο έτος σπουδών.
 

Επίσης είναι υποψήφια διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ με θέμα: Ψυχοκοινωνικά προβλήματα σε ασθενείς με Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο χωρίς εμφανή εγκεφαλική προσβολή.

Αναλυτικότερα: