ΑΡΧΙΚΗ

ΤΟ ΙΑΣΕΙΟ

ΤΜΗΜΑΤΑ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ

Αγαπδου Α.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

                                                                                                                          

 

 

 

 

 

 

 

ΑΓΑΠΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, Αιματολγος

 

 

 

Η Αλεξνδρα Αγαπδου εναι Αιματολγος με εξειδκευση σε θματα πξης και ειδικ σε θματα Αιμοσφαιρινοπαθειν.

Κατγεται απ την Κατερνη.

κανε την υπηρεσα υπαθρου στο Κ.Υ Λιτοχρου και την ειδικτητα στο Γενικ Νοσοκομεο Σερρν (Παθολογα) και στην Β Προπαιδευτικ Κλινικ του Ιπποκρατεου στην Θεσσαλονκη (Αιματολογα).

Υπηρτησε για να τος ως επικουρικς ιατρς στο Τμμα Αιμοδοσας, του Γενικο Νοσοκομεου ’γιος Παλος, στην Θεσσαλονκη.

Εναι απφοιτος μεταπτυχιακο ττλου σπουδν απ το London Metropolitan University με Θεμα: Blood Science- ΜSc και υποψφια Διδκτωρ του ΑΠΘ με θμα την Μελτη των Αγγειογενετικν Παραγντων σε ασθενες με Αιμορροφιλικ Αρθροπθεια.

λαβε υποτροφα απ την Ελληνικ Αιματολογικ Εταιρα για εξειδκευση σε θματα Θρμβωσης και Αιμορροφιλας στο διεθνος φμης νοσοκομεο Royal Free, στο Λονδνο, και συγκεκριμνα στο τμμα Katharine Dormandy Haemophilia and Thrombosis Centre (KDHT).

Συνχισε να εργζεται στο διο νοσοκομεο μετ το πρας της ετσιας υποτροφας για λλα 2 τη, ως Clinical and Research Fellow που εχε την ευκαιρα να συμμετχει σε πρωτοποριακ Clinical Trials και να παρακολουθε ασθενες στα τακτικ εξωτερικ ιατρεα της κλινικς.

Εργστηκε αρχικ ως μμισθη Specialist Registrar και στην συνχεια ως Consultant στο Πανεπιστημιακ Νοσοκομεο Homerton του Λονδνου, που αποτελε Κντρο Αιμοσφαιρινοπαθειν στο Ανατολικ. Λονδνο, για τρα τη.

Διατηρε την πλρη δει της για εξσκηση στο Ηνωμνο Βασλειο.

Με την επιστροφ της στην Ελλδα εναι επιστημονικ συνεργτης της Β Προπαιδευτικς Κλινικς του Ιπποκρατεου Νοσοκομεου Θεσσαλονκης και διατηρε ιδιωτικ ιατρεο στο ΙΑΣΕΙΟ Πρτυπο Ιδιωτικ Πολυιατρεο.

χει συγγρψει δημοσιεσεις για ελληνικ και διεθν επιστημονικ περιοδικ, και χει συμμετσχει σε πληθρα ελληνικν και διεθνν συνεδρων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΡΧΙΚΗ

ΤΟ ΙΑΣΕΙΟ

ΤΜΗΜΑΤΑ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ